Dierenambulance Noord-Kennemerland

Steun het werk van Dierenambulance Noord-Kennemerland! Via deze website kun jij je steentje bijdragen en ons helpen om zoveel mogelijk dieren te redden, op te vangen en te beschermen. De Dierenbescherming ontvangt geen overheidssubsidies en is afhankelijk van donaties.

Start een actie (zamel bijvoorbeeld geld in voor je verjaardag, of doe een sponsorloop), steun de actie van iemand anders, of doe mee aan een van onze projecten. Wij zijn in ieder geval enorm dankbaar voor jouw steun!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Onze chipreader valt uit elkaar en daarom hebben wij dringend vervanging nodig.Voor onze drie dierenambulances is het essentieel om een chipreader aan boord te hebben. Met de chipreader kunnen we de chips van gewonde en zieke honden en katten uitlezen. Op die manier kunnen we snel controleren wie het baasje van de hond of kat is. Zo kunnen we het dier snel herenigen met de eigenaar, dat is voor beide zeer plezierig!Op dit moment hebben we in Alkmaar slechts 1 werkende chipreader. Deze hangt heel erg zielig met plakband aan elkaar en kan het elk moment begeven. Als we de chips van de honden en katten niet meer kunnen scannen, zorgt dit voor onnodige vertraging. En dat willen we natuurlijk niet! Het liefst willen we de eigenaar van het gewonde dier zo snel mogelijk op de hoogte stellen.Daarom willen we graag 3 nieuwe halo chipreaders aanschaffen. Een voor elke ambulance. Zo kunnen we altijd meteen aan de slag en snel handelen bij de vondst van een gewonde hond of kat.Help jij ons mee om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen? Heel erg bedankt voor je steun!
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik kom in actie
Bekijk alle

De chipreaders zijn binnen!

02-10-2019 | 16:14 Geplaatst op: Wij hebben dringend nieuwe chipreaders nodig! Goed nieuws, we hebben de chipreaders ontvangen.Ze zijn uiteraard meteen in gebruik genomen door onze enthousiaste medewerkers.Nogmaals hartelijk dank voor jouw steun!
Lees meer
Bekijk alle

Angelique

08-10-2019 | 21:18