Wij hebben dringend nieuwe chipreaders nodig!

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 240 (100%)

Onze chipreader valt uit elkaar en daarom hebben wij dringend vervanging nodig.

Voor onze drie dierenambulances is het essentieel om een chipreader aan boord te hebben. Met de chipreader kunnen we de chips van gewonde en zieke honden en katten uitlezen. Op die manier kunnen we snel controleren wie het baasje van de hond of kat is. Zo kunnen we het dier snel herenigen met de eigenaar, dat is voor beide zeer plezierig!

Op dit moment hebben we in Alkmaar slechts 1 werkende chipreader. Deze hangt heel erg zielig met plakband aan elkaar en kan het elk moment begeven. Als we de chips van de honden en katten niet meer kunnen scannen, zorgt dit voor onnodige vertraging. En dat willen we natuurlijk niet! Het liefst willen we de eigenaar van het gewonde dier zo snel mogelijk op de hoogte stellen.

Daarom willen we graag 3 nieuwe halo chipreaders aanschaffen. Een voor elke ambulance. Zo kunnen we altijd meteen aan de slag en snel handelen bij de vondst van een gewonde hond of kat.

Help jij ons mee om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen? Heel erg bedankt voor je steun!

Bekijk alle
21-08-2019 | 14:32 Contant ontvangen donaties
26-07-2019 | 17:54 Omdat ik het belangrijk vind dat dieren geholpen worden
26-07-2019 | 16:50 Ik heb al vaker gedacht om jullie team te komen versterken maar helaas door wisselende diensten met het werk is dat voor mij niet haalbaar. Toch hoop ik jullie op deze manier een klein beetje te kunnen helpen. Mocht er nog iets anders zijn waarmee ik een bijdragen zou kunnen leveren laat het mij dan gerust weten! Groetjes Zoë
26-07-2019 | 08:58
25-07-2019 | 22:10 Ik vindt het geweldig wat ze doen, mijn helaas overleden kat hebben ze ook gevonden dank zij de reader
Bekijk alle

De chipreaders zijn binnen!

02-10-2019 | 16:14 Goed nieuws, we hebben de chipreaders ontvangen.Ze zijn uiteraard meteen in gebruik genomen door onze enthousiaste medewerkers.Nogmaals hartelijk dank voor jouw steun!
Lees meer